Home | Wie ben ik | Contact | Route | Nieuws

 
 
 

                                                               01 mei 2007

U kunt bij mij terecht met elk type fiets zoals stadsfietsen, hybrides, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. (alles behalve bromfietsen)

Het plakken of vervangen van een binnenband, een grote onderhoudsbeurt, aankoopadvies, afmonteren van een fiets, derailleur van de racefiets afstellen of een wiel opnieuw voorzien van spaken: alles is mogelijk en u bent welkom.


Ik ben gediplomeerd rijwielhersteller, heb jarenlange ervaring in het repareren van fietsen en heb bij enkele fietshandelaren gewerkt. Tevens hou ik mij op de hoogte van nieuwe technieken.


Het repareren van fietsen combineer ik met mijn huidige baan met wisseldiensten. Om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat, vraag ik u vooraf te bellen.
Wij kunnen dan een afspraak maken.

Door deze combinatie ben ik in staat lagere tarieven te rekenen dan gebruikelijk in de reguliere vakhandel. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan dan is prijsopgave vooraf mogelijk.  U kunt mij telefonisch bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 

Zondag en maandag zijn wij gesloten.


Uiteraard kunt u ook uw boodschap inspreken. Ik bel u altijd terug.

Dus: wilt u in de toekomst voor een redelijk tarief vakbekwaam uw fiets laten repareren,  dan bent u bij mij aan het goede adres!

Rob Willems

ps. u kunt bij mij pinnen

 


 
www.rijwielherstelservice.nl     KvK nummer 14094290